Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna Pannonia - motocykle zabytkowe
.::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.

PannoniaPannonia   Mapa PannoniMapa   AlbumAlbum   DownloadsDownloads  UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   FAQFAQ   SzukajSzukaj  
AukcjeAukcje   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Pomoc techniczna » Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?
Cześci do zabytków
 Idź do strony Poprzedni  1, 2 Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 04:42 

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PostWysłany: Sro Lip 27, 2011 15:04    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

Gregor
Motórzysta
Motórzysta

witam co do adresu ; Eugeniusz Zieliński 62-230 Witkowo ul.Warszawska24 tel.61-477-88-46 . remonty kapitalne silników ,regeneracja wałów korbowych ,rg.gwintów świec zapłonowych w głowicach motocyklowych. Co do gościa to długo trzeba czekać i jeszcze zauważyłem że kasuje na widzi mi się ,robiłem nie jedną rzecz u niego i jestem zadowolony ale co do ceny trzeba stanowczo idzie się dogadać .

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Lip 27, 2011 22:00    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

gregor112
Krążownik szosy
Krążownik szosy

ok dzieki bardzo za namiary..

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Czw Wrz 15, 2011 20:26    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

Darek.K
Osiedlowy kamikadze
Osiedlowy kamikadze

a może koś wie jakie łożysko ma oznaczenie w środku w wale Sad Sad

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sob Wrz 17, 2011 06:13    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

Gregor
Motórzysta
Motórzysta

Co masz namyśli średnica wewnętrzna łożyska igiełkowe w korbowodzie są na netcie podane ilość, grubość itd gdzieś to czytałem jeśli o to chodzi

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sob Wrz 17, 2011 20:33    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

Darek.K
Osiedlowy kamikadze
Osiedlowy kamikadze

Będę regenerował wał i chciałem kupić łożysko,ale nie wiem jakie.Musze kupić bo koleś co to będzie robił kazał kupić łożysko we własnym zakresie.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Nie Wrz 18, 2011 13:25    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

Gregor
Motórzysta
Motórzysta

to on powinien kupić i dopasować

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Wrz 26, 2011 20:03    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

Darek.K
Osiedlowy kamikadze
Osiedlowy kamikadze

Wał zregenerowany koszt 90zł ,szlif cylindra 40zł.Rolki do wału dobrał koleś sam. Rolling Eyes

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Czw Wrz 29, 2011 17:54    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

szary07
Motórzysta
Motórzysta

Ja regenerowalem w Witkowie i zapalacilem 240zl... Mam nadzieje ze bedzie chodzil

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Nie Paź 02, 2011 14:08    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

Gregor
Motórzysta
Motórzysta

bedzie na pewno ale skasował jak pierwszy raz to do przewidzenia tak jak pisałem na widzi mi się pytałeś się czy założył orginalne łożyska czy zamiennik

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Nie Paź 02, 2011 16:16    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

szary07
Motórzysta
Motórzysta

Na poczatku mowil przed robota 200 a pozniej przy odbiorze 240... Jak dla mnie to moze i dobry czlowiek ale jezeli na poczatku mi mowi ze na pewno wiecej niz 200 nie bedzie, jezeli cos zostanie to jeszcze lepiej. Przy odbiorze 240 to dla mnie nie halo... Rowniez zajmuje sie usugami lecz nigdy bym tak nie podszedl do sprawy. Dla mnie gosc za to ma duzy minus.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Nie Paź 02, 2011 22:07    Temat postu: Re: Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?

Gregor
Motórzysta
Motórzysta

To prawda kasuje ile jemu pasuje mi zrobił 4 wały ostatni za 100 a pierwszy 260 uprzedzałem co do cen robota super ale ceny to jaki ma dzień

TOP   BOTTOM
 Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Pomoc techniczna » Ile kosztuje regeneracja wału do Pannoni ?
 Strona 2 z 2