|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2
|
Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 05:17 |
Wysłany: Sro Cze 16, 2010 23:31 Temat postu: Re: inne moto' |
|
 |
|
API Polny popierdalacz

Wiek: 35 Dołączył: 11 Cze 2010 Posty: 17 Skąd: Małopolska
|
| napoleon2-89 napisał: | Ja standardowo zaczynałem od motorynki w wieku chyba 10 lat już nie pamiętam dokładnie, następnie WSK dwuarmówka która przejeździłem 3 lata następnie był jeszcze komarek 232 którego mam do tej pory i czeka na lepsze czasy następnie Panonia( która zostaje już do końca moich dni planuje kupić druga do remontu) MZ etz 250 której się pozbyłem oczywiście pojeździłem trochę nią a od 3 lat na bmw f650 .W wakacje planuje zmianę na jakieś większe moto turystyczne oraz zakup jakiegoś sprzętu do zrobienia w wakacyjne weiczorki  |
Do turystyki polecam DL650/1000. Sprzęt naprawdę super, wygodny daje niezła osłonę przed wiatrem, bardzo czytelne liczniki we wszystkich wersjach. Mało palą każdy model ma swoje minimum w zależności od prędkości i obciążenia – DL 1000 pali mniej niż 650 przy większych prędkościach i obciążeniu i odwrotnie. Pasażer ma naprawdę wygodną pozycję, a poza tym DL 650 to 4-ro krotny zwycięzca Alpenmaster. |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|