|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następny
|
Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 19:13 |
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 12:26 Temat postu: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
stanley Krążownik szosy

|
nowy dzial ?czy smietnik poprostu ? ....ze tu mozemy tak poprostu na kazdy temat pogadac ? |
|
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 13:33 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
alchamer Motórzysta

|
Możemy pogadać-bo to forum śpi  |
|
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 14:11 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
stanley Krążownik szosy

|
dokladnie-spi rok temu bylo duzo mnie ludzi ale ruch tu jakis wiekszy byl .NIe wiem co sie dzieje przeciez niemozliwe jest zeby pannonie sie znudzily ja ją trzymam w pokoju przez zime, widze ja codziennie i nie mam dosc .Moze wszyscy juz pokonczyli robote i juz nie maja pytan ?przeciez zawsze mozna pogadac o pierdolach nie ?to w sumie w sama pore ten dzial powstal hehehe |
|
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 16:54 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
tomek Moderator

Dołączył: 27 Paź 2006 Posty: 426 Skąd: ossy <okolice lotniska katowice-pyrzowice>
|
powstał głownie po to zeby bylo gdzie upchac tematy zdublowane aczkolwiek jeszcze moze minimalnie przydatne ale mysle ze pierdoly tez przejdą  _________________ SHL M11
PANNONIA T1
OGAR 205
 |
|
|
Wysłany: Czw Sty 03, 2008 17:21 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
alchamer Motórzysta

|
Pannonia mi się napewno nie znudzi,bo to był mój pierwszy poważny motocykl do którego darze ogromny sentyment
Fakt ,że rok temu był ruch na forum ,właśnie dlatego się zapisałem,podobały mi się różne wypowiedzi a i pośmiać się lubię Można by popisać o podróżach,awariach na trasie,glebach itp.a śmietnik zostawmy na śmieci  |
|
|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 18:42 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
Robert Moderator

|
Wspominając sezon 2007, miło jest popatrzeć na pamiątkowe zdjęcia i filmiki z jazdy motorkiem. Choć nabyłem troszkę nowsze moto niż moje dwie Pannonie, to sentyment pozostaje do śmigających zabytków które ma się w swojej grupie.
Ostatni motorek w peletonie to moja T1 zabezpieczająca tyły skuterów coby nadążali za resztą.
http://www.youtube.com/watch?v=xaNhFjFG-aU
A do Giżycka jechaliśmy szybciej
http://www.youtube.com/watch?v=GeJhO18VFZY _________________ pora siadać na motora |
|
|
Wysłany: Nie Sty 06, 2008 19:29 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
alchamer Motórzysta

|
Robert jakie masz moto-pochwal się  |
|
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 20:33 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
zigi111111 Krążownik szosy

Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2010 Posty: 72 Skąd: Biała Rawska
|
Odgrzebuję bo może warto byśmy rozmawiali "na codzień? Czy naprawde wszyscy zakończyli sezon i siedzą i naprawiają swoje Panny? Czy zaglądają tu czasami a są aktywni na innych forach? Czy forum umiera?
Pamiętajmy o tym że to nasze forum i nie pozwólmy aby umarło śmiercią naturalną! Może stwórzmy dział np. pogaduchy czy coś w tym stylu, tak abyśmy się bardziej poznali, rozmawiali np. o pogodzie czy o innych pierdołach.
Co wy na to? _________________ Pannonia de luxe TLF 1961
Piaggio x9 250
suzuki gsx 1100
a jak byłem młody i piękny;
Romet ogar
Pannonia
Jawa ts 350 |
|
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 20:37 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
zigi111111 Krążownik szosy

Wiek: 38 Dołączył: 17 Mar 2010 Posty: 72 Skąd: Biała Rawska
|
Robert
Do dzisiaj nie pochwaliłeś się jakie nabyłeś moto  _________________ Pannonia de luxe TLF 1961
Piaggio x9 250
suzuki gsx 1100
a jak byłem młody i piękny;
Romet ogar
Pannonia
Jawa ts 350
Ostatnio zmieniony przez zigi111111 dnia Pią Paź 22, 2010 20:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 21:58 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
Karlos Motórzysta

|
TO JEST DOKŁADNIE TO CO PRZEKŁADA SIE POTEM NA PRAWDZIWE ŻYCIE(CZYLI ZLOTY I SPOTKANIA)...POPROSTU TRAGEDIA.WYBACZCIE ALE WPOLSCE TO MUSI STAC SIE KATASTROFA ŻEBY JEDNOCZYĆ,A INICJATYWA UMIERA JAK PROJEKTY Z PRL-U _________________ PANNONIA TLF 250 DeLuxe 1961
PANNONIA T5 1968 DUNA
RS 09
SKODA OCTAVIA tour |
|
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 09:30 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
indian Osiedlowy kamikadze

|
Nie wiem jak to było kiedyś na tym forum ale dość często obserwuje tutaj swoje posty jako ostatnie w temacie a pisałem je dwa trzy tygodnie temu. Tym czasem ja jestem po operacji płuca ale nie przeszkadza mi to żeby w czasie rehabilitacji domowej zajmować się reanimacją oryginalnego gaźnika. Tak więc pomalutku sobie walczę w garażu. Czekam też na gaźnik z jawy ts350 więc będę mógł porównać który lepiej zgra się z moją panienką. Pozdrawiam |
|
|
Wysłany: Sob Paź 23, 2010 09:54 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
Ropa-25 Motórzysta

Wiek: 20 Dołączył: 27 Wrz 2007 Posty: 127 Skąd: Skwierzyna
|
Macie koledzy racje forum ciut umarło, i może faktycznie wszyscy wyszykowali Panienki znają ją lepiej niż swoją żonę - dziewczynę
Kiedy dołączyłem do forum w 2007 roku był tu naprawdę spory ruch, dużo ludzi, ciekawych tematów.
Przyznam że teraz sam mało się udzielam a i przy pannie nie mam żadnych problemów, co chyba nikogo nie dziwi , wiadomo solidna firma, przy innych furach mam trochę pracy.
Był ktoś na jakimkolwiek zakończeniu sezonu motocyklowego swoją Panna?? Ja byłem, w Skwierzynie, było z tydzień temu i byłem tam jedyny oczywiście... Ale fajne uczucie jak stare chłopy co przyjechali Yamahami Hondami i innymi cudami patrzą z rozrzewnieniem heh i zazdroszczą osiemnastolatkowi... _________________ Yamaha XS 400 rocznik 81.
Pannonia T1 250 rocznik 62.
WSK M06 Z2 rocznik 62.
WSK M06 B3 rocznik 75. |
|
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 00:08 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
matti800 Dawca organów

Wiek: 20 Dołączył: 11 Maj 2008 Posty: 219 Skąd: białystok
|
No wreszcie widzę kogoś mojej daty bardzo mnie to cieszy że oprócz mnie ktoś jeszcze z młodego pokolenia forumowiczów wie że prawdziwa motoryzacja to maszyny z historią a nie pierdzący plastik made in china. A co do zazdrosnych spojrzeń to również znam to uczucie i miło kiedy jade ulicą i dziadkowie patrzą z sentymentem ale zdarzają sie odchyły jak np. znajomy który kiedy dowiedział się ile pieniędzy i pracy włożyłem w panne powiedział: 'nie wiem jak ci sie chcialo przeciez za te pieniadze kupiłbyś nowy skuter' obecnie niestety nie moge głaskać swojej maszyny bo studiuje poza miejscem zamieszkania a motorek stoi w ciepłym garażu przykryty kocykiem. Mam nadzieje że zdąrze jeszcze zrobić jakąś krótka traske o ile pogoda pozwoli. Pozdrawiam  |
|
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 09:50 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
indian Osiedlowy kamikadze

|
i pojechali . On i jego panna. Ostatnia jazda przed nowym życiem.
http://www.youtube.com/watch?v=CFYaZd3nqEI
Ostatnio zmieniony przez indian dnia Nie Paź 24, 2010 11:52, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
Wysłany: Nie Paź 24, 2010 11:41 Temat postu: Re: znaczy co ???o wszystkim i o niczym ??? |
|
 |
|
Karlos Motórzysta

|
pojechali...ale stopka się nie złożyła  _________________ PANNONIA TLF 250 DeLuxe 1961
PANNONIA T5 1968 DUNA
RS 09
SKODA OCTAVIA tour |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|