Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna Pannonia - motocykle zabytkowe
.::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.

PannoniaPannonia   Mapa PannoniMapa   AlbumAlbum   DownloadsDownloads  UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   FAQFAQ   SzukajSzukaj  
AukcjeAukcje   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Początkujący kolekcjoner » Witam serdecznie,
Cześci do zabytków
  Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 19:44 

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PostWysłany: Nie Sie 14, 2011 17:28    Temat postu: Witam serdecznie,

janekrow
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

Witam serdecznie. Jestem Janek z Kątów Wrocławskich. Od kwietnia posiadam Pannonie z 62 roku, którą restauruję. Początkowo miałem zamiar ją sprzedać, ale w pore się opamiętałem. Pewno niektórzy pamiętają ją z allegro sprzed kilku miesięcy. Oto link do fot:
http://polskajazda.pl/Motocykle/Pannonia/T1/132923 Na pewno będę Was męczyć odnośnie części i porad technicznych. Jak narazie bardzo dziękuję za podanie numeru łożysk do główki ramy zamiast kulek. Składanie przodu przebiegło dzięki temu o wiele łatwiej , chociaż i tak bardzo skomplikowanie. Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez janekrow dnia Nie Sie 14, 2011 17:30, w całości zmieniany 3 razy

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Nie Sie 14, 2011 19:31    Temat postu: Re: Witam serdecznie,

szary07
Motórzysta
Motórzysta

Temat odnośnie łożysk główki ramy jest juz na forum wystarczy poszperać

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Sie 15, 2011 19:20    Temat postu: Re: Witam serdecznie,

blackjack
Motórzysta
Motórzysta

Witaj ! Czeka Cię sporo pracy , życzę powodzenia . Pozdrawiam

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Sie 15, 2011 21:53    Temat postu: Re: Witam serdecznie,

regers
Osiedlowy kamikadze
Osiedlowy kamikadze

No zobaczymy czy ją zrobisz Wink Oby nie skończyła tak samo jak ten pewien iż56.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Sie 15, 2011 22:11    Temat postu: Re: Witam serdecznie,

szary07
Motórzysta
Motórzysta

kolega polegl na izu? Pannonia jest w ladnym stanie.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sob Wrz 10, 2011 21:32    Temat postu: Re: Witam serdecznie,

janekrow
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

Zamiast iża odremontowałem mz trophy. Panonia jest już w 60 % ukończona. Iża nie zacząłem nawet remontować tylko go uruchomiłem. Po ostatecznej kalkulacji wybrałem tańszą w odnowie alternatywę, czyli mz. Do iża wróce jeszcze ale tym razem do 49'. W mojej kolekcji w ogóle chce mieć jeszcze oprócz mz i pannoni iża oraz awo simsona. Także Regers nie załamuj się. Sam widziałeś osobiście, że mój iż to była studnia bez dna, zlepka co się dałoRazz Pozdro

Ostatnio zmieniony przez janekrow dnia Sob Wrz 10, 2011 21:34, w całości zmieniany 1 raz

TOP   BOTTOM
 Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Początkujący kolekcjoner » Witam serdecznie,
 Strona 1 z 1