|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 19:44 |
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 17:28 Temat postu: Witam serdecznie, |
|
 |
|
janekrow Polny popierdalacz

|
Witam serdecznie. Jestem Janek z Kątów Wrocławskich. Od kwietnia posiadam Pannonie z 62 roku, którą restauruję. Początkowo miałem zamiar ją sprzedać, ale w pore się opamiętałem. Pewno niektórzy pamiętają ją z allegro sprzed kilku miesięcy. Oto link do fot:
http://polskajazda.pl/Motocykle/Pannonia/T1/132923 Na pewno będę Was męczyć odnośnie części i porad technicznych. Jak narazie bardzo dziękuję za podanie numeru łożysk do główki ramy zamiast kulek. Składanie przodu przebiegło dzięki temu o wiele łatwiej , chociaż i tak bardzo skomplikowanie. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez janekrow dnia Nie Sie 14, 2011 17:30, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 19:31 Temat postu: Re: Witam serdecznie, |
|
 |
|
szary07 Motórzysta

|
Temat odnośnie łożysk główki ramy jest juz na forum wystarczy poszperać |
|
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 19:20 Temat postu: Re: Witam serdecznie, |
|
 |
|
blackjack Motórzysta

|
Witaj ! Czeka Cię sporo pracy , życzę powodzenia . Pozdrawiam |
|
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 21:53 Temat postu: Re: Witam serdecznie, |
|
 |
|
regers Osiedlowy kamikadze

|
No zobaczymy czy ją zrobisz Oby nie skończyła tak samo jak ten pewien iż56. _________________ Iż-49 , |
|
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 22:11 Temat postu: Re: Witam serdecznie, |
|
 |
|
szary07 Motórzysta

|
kolega polegl na izu? Pannonia jest w ladnym stanie. |
|
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 21:32 Temat postu: Re: Witam serdecznie, |
|
 |
|
janekrow Polny popierdalacz

|
Zamiast iża odremontowałem mz trophy. Panonia jest już w 60 % ukończona. Iża nie zacząłem nawet remontować tylko go uruchomiłem. Po ostatecznej kalkulacji wybrałem tańszą w odnowie alternatywę, czyli mz. Do iża wróce jeszcze ale tym razem do 49'. W mojej kolekcji w ogóle chce mieć jeszcze oprócz mz i pannoni iża oraz awo simsona. Także Regers nie załamuj się. Sam widziałeś osobiście, że mój iż to była studnia bez dna, zlepka co się dało Pozdro
Ostatnio zmieniony przez janekrow dnia Sob Wrz 10, 2011 21:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|