|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 19:46 |
Wysłany: Pon Gru 08, 2008 19:35 Temat postu: Witam wszystkich miłośnków Pannonii |
|
 |
|
Gmelchior Polny popierdalacz

|
Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Żałuję, że tak późno odkryłem tą stronę.
Jestem wieloletnim posiadaczem dwóch sztuk SHL M11, jednek sztuki PANNONII TLF oraz zwłok JUNAKA M10.
Mam nadzieję, iż tegoroczna zima umożliwi mi zajęcie się wreszcie kompleksowym remontem Pannonii. Będę informował o przebiegających pracach.
Pozdrawiam
Gmelchior |
|
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 12:13 Temat postu: Re: Witam wszystkich miłośnków Pannonii |
|
 |
|
Ptasiek1981 Osiedlowy kamikadze

|
Witam Nowego użytkownika! Życzę wytrwałości i już nie mogę się doczekać efektów Twojej pracy Pozdrawiam!! |
|
|
Wysłany: Wto Gru 09, 2008 22:40 Temat postu: Re: Witam wszystkich miłośnków Pannonii |
|
 |
|

|
Dzięki. Będę się starał wszystko dokumentować zdjęciami. Zacząłem od rozebrania Pannonii na czynniki pierwsze. |
|
|
Wysłany: Sob Gru 20, 2008 20:23 Temat postu: Re: Witam wszystkich miłośnków Pannonii |
|
 |
|
Robert Moderator

|
Cześć Gmelchior!
Chcesz sprzedać te zwłoki Janka? _________________ pora siadać na motora |
|
|
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 08:20 Temat postu: Re: Witam wszystkich miłośnków Pannonii |
|
 |
|

|
Witaj Robert,
Została mi garstka Junaka, ale wszystko się szybko kurczy bo nie wiedziałem, że znajdę tylu chętnych na nie. Zostało torchę części ale to co najcenniejsze zostało już przebrane. Mogę to wszystko sfotografować i opisać. Ale dopiero bliżej wiosny.
Pozdrawiam |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|