Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna Pannonia - motocykle zabytkowe
.::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.

PannoniaPannonia   Mapa PannoniMapa   AlbumAlbum   DownloadsDownloads  UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   FAQFAQ   SzukajSzukaj  
AukcjeAukcje   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Początkujący kolekcjoner » Witam wszystkich miłośnków Pannonii
Cześci do zabytków
  Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 19:46 

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PostWysłany: Pon Gru 08, 2008 19:35    Temat postu: Witam wszystkich miłośnków Pannonii

Gmelchior
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

Witam wszystkich, jestem nowy na forum. Żałuję, że tak późno odkryłem tą stronę.
Jestem wieloletnim posiadaczem dwóch sztuk SHL M11, jednek sztuki PANNONII TLF oraz zwłok JUNAKA M10.

Mam nadzieję, iż tegoroczna zima umożliwi mi zajęcie się wreszcie kompleksowym remontem Pannonii. Będę informował o przebiegających pracach.

Pozdrawiam
Gmelchior

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 12:13    Temat postu: Re: Witam wszystkich miłośnków Pannonii

Ptasiek1981
Osiedlowy kamikadze
Osiedlowy kamikadze

Witam Nowego użytkownika! Życzę wytrwałości i już nie mogę się doczekać efektów Twojej pracy Smile Pozdrawiam!!

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 22:40    Temat postu: Re: Witam wszystkich miłośnków Pannonii

Gmelchior
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

Dzięki. Będę się starał wszystko dokumentować zdjęciami. Zacząłem od rozebrania Pannonii na czynniki pierwsze.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sob Gru 20, 2008 20:23    Temat postu: Re: Witam wszystkich miłośnków Pannonii

Robert
Moderator
Moderator

Cześć Gmelchior!
Chcesz sprzedać te zwłoki Janka?

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Wto Lut 24, 2009 08:20    Temat postu: Re: Witam wszystkich miłośnków Pannonii

Gmelchior
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

Witaj Robert,

Została mi garstka Junaka, ale wszystko się szybko kurczy bo nie wiedziałem, że znajdę tylu chętnych na nie. Zostało torchę części ale to co najcenniejsze zostało już przebrane. Mogę to wszystko sfotografować i opisać. Ale dopiero bliżej wiosny.

Pozdrawiam

TOP   BOTTOM
 Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Początkujący kolekcjoner » Witam wszystkich miłośnków Pannonii
 Strona 1 z 1