|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 19:57 |
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 18:03 Temat postu: Moja pannonia (ale jaka? prosze o pomoc) |
|
 |
|
bartek85 Osiedlowy kamikadze

|
Zacząłem powoli remontować Pannonie tylko sam nie wiem dokładnie jaki model. Z tego co sie orientuje jest to składak. Dane z tabliczki nie zgadzają sie z zastosowanym silnikiem. Na ramie pod tabliczka wybita jest inna data produkcji. Mam nadzieje ze znawcy pomogą mi określić co posiadam.
Link do zdjęć. Jeśli będą potrzebne jakieś inne detale postaram sie dorzucić zdjęcia.
http://bikepics.com/members/bartek85/62tlf250/ |
|
|
Wysłany: Pią Lis 28, 2008 16:31 Temat postu: Re: Moja pannonia (ale jaka? prosze o pomoc) |
|
 |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 13:54 Temat postu: Re: Moja pannonia (ale jaka? prosze o pomoc) |
|
 |
|
Mysta Motórzysta

|
...ale srebrzanką tłumiki? No i troche szparunki nie teges... _________________ www.rajdlubelski.pl |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|