|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 20:05 |
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 21:34 Temat postu: Moje TLB |
|
 |
|
Wydra Osiedlowy kamikadze

|
Witajcie,
W odpowedzi na apel o wrzucenie zdjęć motocykla, wrzucam pierwsze.
Nie jest to żaden rarytas w tym stanie, zdęcie przedstawia widok jeszcze ze złomowiska.
 |
|
|
Wysłany: Czw Paź 08, 2009 22:49 Temat postu: Re: Moje TLB |
|
 |
|

|
Stan jest opłakany, ale stwierdziłem, że szkodaby było żebyśmy się nią ogolili:] Koszt odbudowy będie spory. Ze względu na ten fakt jak i zważywszy na brak dokumentów przewidywany czas odbudowy to około 3 lata. Tyle czasu musi minać by móc zasiedzieć motocykl.
Czeka mnie kompletowanie części, piaskowanie, lakier i chrom. Do tego jeszcze wizyta na węgrzech u człowieka, który jest w stanie odbudować skorupę.
Jak wspomniałem rejestrację będę musiał poprzedzić wizyta w sądzie. No chyba, źe w miedzyczasie pojawi się jakaś furtka i będę mógł dzyskać dkumenty. |
|
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 12:26 Temat postu: Re: Moje TLB |
|
 |
|
Wężu Krążownik szosy

|
Rozumiem, że zapłaciłeś za nią tyle, ile ważyła? _________________ Pannonia T2 1962
Pannonia P10 1973
WSK M06 B1 1970
WSK M06 B3 Lelek 1976
WSK M06 B3 Gil 1977
WSK M06 B3 1974
Romet Ogar 200 1984 |
|
|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 13:51 Temat postu: Re: Moje TLB |
|
 |
|

|
Dokładnie tak:]
Z relacji złomiarzy wynikało, że leżała u nich klika dobrych miesięcy. Na tyle długo by ktoś kto przywoził złom najechał na nią ciężarówką.
Przyjechała do domu i spoczęła w garażu.
Szukam teraz dawcy brakujących elementów. Szczęśliwie model ten jest pokrewny z TLF/TLD co ratuje mi tyłek.
Rzeczą która mnie cieszy jest to, że ma swój silnik z oznaczeniem t3 i numermi zgodnymi z tabliczką |
|
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 22:40 Temat postu: Re: Moje TLB |
|
 |
|
Mysta Motórzysta

|
Ojojooojojoj... bez kitu. Podziwiam Cię za determinacje. Ja bym się nie podjął rekonstrukcji...tego. _________________ www.rajdlubelski.pl |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|