Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna Pannonia - motocykle zabytkowe
.::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.

PannoniaPannonia   Mapa PannoniMapa   AlbumAlbum   DownloadsDownloads  UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   FAQFAQ   SzukajSzukaj  
AukcjeAukcje   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Moja Pannonia » Witam wszystkich - Pannonia TFL z 1961 roku
Cześci do zabytków
  Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 20:31 

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 11:47    Temat postu: Witam wszystkich - Pannonia TFL z 1961 roku

Rydzu
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów, w dniu wczorajszym nabyłem Pannonie z 1961 roku od pierwszego właściciela. Motocykl zachował się bez jakichkolwiek przeróbek -stał zakonserwowany ponad 30 lat. otrzymalem tez do niego oryginalna instrukcje. Motocykl jest 100% sprawny tylko elementy niklowane troche czas nadwyrężył ale każda część jest na swoim miejscu Very Happy Nigdy nie był nawet remontowany - wszystko jest tak jak było złożone w fabryce

Ostatnio zmieniony przez Robert dnia Wto Sty 05, 2010 20:03, w całości zmieniany 1 raz

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Wrz 30, 2009 16:18    Temat postu: Re: Witam wszystkich - Pannonia TFL z 1961 roku

matti800
Dawca organów
Dawca organów

witam w gronie szczesliwych posiadaczy! Smile ja niestety nie mialem tyle szczescia co ty. swoja t5 z '67 nabylem w oplakanym stanie z wieloma brakami, bez papierow kazda czesc byla 'z innej parafii'. gratuluje nabytku i pochwal sie jakimis zdjeciami!

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Czw Paź 01, 2009 16:36    Temat postu: Re: Witam wszystkich - Pannonia TFL z 1961 roku

Wydra
Osiedlowy kamikadze
Osiedlowy kamikadze

Witam również. Masz szczęście, że znalazłeś taki okaz. Rzuć jakieś zdjęcia, chętnie obejrzymy. Życzę wiele radochy i szybkiego dopracowania szczegółów.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pią Paź 09, 2009 14:31    Temat postu: Re: Witam wszystkich - Pannonia TFL z 1961 roku

Rydzu
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

Umieściłem kilka zdjęć z dnia zakupu w moim albumie- zapraszam do ogladania

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 22:36    Temat postu: Re: Witam wszystkich - Pannonia TFL z 1961 roku

Mysta
Motórzysta
Motórzysta

No super! Też bym chciał znaleźć takie cacko.

TOP   BOTTOM
 Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Moja Pannonia » Witam wszystkich - Pannonia TFL z 1961 roku
 Strona 1 z 1