Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna Pannonia - motocykle zabytkowe
.::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.

PannoniaPannonia   Mapa PannoniMapa   AlbumAlbum   DownloadsDownloads  UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   FAQFAQ   SzukajSzukaj  
AukcjeAukcje   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Poszukuję - kupię » kupię do Panny pare części
Cześci do zabytków
  Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 20:41 

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 14:00    Temat postu: kupię do Panny pare części

marjew131
Motórzysta
Motórzysta

Szukam osłon lag bez wgnieceń, kluczyka, sprężyn lag przód, kopnika+biegi,najlepiej z wałkami wychodzącymi z silnika, Przełącznika świateł na kierownicy,

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 14:53    Temat postu: Re: kupię do Panny pare części

szary07
Motórzysta
Motórzysta

no to juz ci mowie ze oslon lag bez wgniecen to ze swieczka szukac... Ja nadl szukam juz sporo czasu gdzies znalazlem ale za 160zl...
A przelacznik na allegro jakis jest nowy za 50zl. tylko niewiadomo jak wyprodukowany

Ostatnio zmieniony przez szary07 dnia Sro Cze 15, 2011 15:07, w całości zmieniany 1 raz

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 20:51    Temat postu: szukam

marjew131
Motórzysta
Motórzysta

Przełącznik widziałem i pewnie wezmę nie jest to jeszcze takie pilne. Osłony jak nie znajdę to będę prostował jedna ma wgniecenie pewnie jakaś wywrotka rdzy nie ma. Dzisiaj skończyłem się mordować z rozbiórką (jak ja to lubię), jutro zabieram blacharkę do piaskowania. Ramę podstawkę podnóżki do malowania proszkowego.
Doszła jeszcze sztyca do półek zniszczona przy demontażu.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Cze 15, 2011 22:14    Temat postu: Re: kupię do Panny pare części

szary07
Motórzysta
Motórzysta

sztyca polek? Chodzi ci o oś glowki? a mocowania lampy to najlepiej wyprostowac ile sie da a pozniej niestety kochana szpachla. bo jak bedziesz czekac na idealne to pewno zmarnujesz tylko czas

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Czw Cze 16, 2011 06:31    Temat postu: szukam

marjew131
Motórzysta
Motórzysta

To dobrze że nie wyrzuciłem jeszcze Very Happy tych osłonek. Czy ktoś zdobył gdzieś elementy gumowe poza allegro np do uchwytów teleskopów lub do tych nieszczęsnych osłon lag ?Na allegro są ale tylko w komplecie i aż 320 zł ale jest tam kilka rzeczy które mi nie są potrzebne.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Czw Cze 16, 2011 08:30    Temat postu: Re: kupię do Panny pare części

Zimor
Krążownik szosy
Krążownik szosy

Firma Gumex z Torunia (56) 651 39 05 Sprzedają części gumowe do motocykli. Kupiłem kilka od nich na MWB w Łodzi, te co piszesz to bodajże za 8zł/szt. Zadzwoń, sprzedają wysyłkowo.

Ostatnio zmieniony przez Zimor dnia Czw Cze 16, 2011 08:31, w całości zmieniany 1 raz

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pią Cze 17, 2011 15:12    Temat postu: Re: kupię do Panny pare części

TRICK
Motórzysta
Motórzysta

przelacznik swiatel moge sprzedac uzywke, dzwignie biegow po polerce stan ideal, walki tez mam do sprzedania tylko o co konkretnie chodzi?? zapraszam na gg 3797876

TOP   BOTTOM
 Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Poszukuję - kupię » kupię do Panny pare części
 Strona 1 z 1