|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 20:47 |
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 12:33 Temat postu: ODDAM CZĘŚCI SZUKAM AUTOMATU DO ZMIANY BIEGÓW |
|
 |
|
prezesro Polny popierdalacz

|
Witam
Posiadam kilka częsci do pannoni - wal korbowy,magneto,sewki,sprzęglo,tlok,cylinder z glowicą
oddam je za darmo komuś potrzebującemu
Potrzebuje natomiast automat do zmiany biegów a wlaściwie tarcze która przesuwa wodziki
pozdrawiam
prezesro
goldas@op.pl gg 5766919 |
|
|
Wysłany: Nie Wrz 27, 2009 16:42 Temat postu: Re: ODDAM CZĘŚCI SZUKAM AUTOMATU DO ZMIANY BIEGÓW |
|
 |
|
haptiSWDN Osiedlowy kamikadze

|
wał masz z gwintem na insrownik czy na prądnice ?? bo chyba różnią sie od siebie. Bo w mojej pannie z prądnicą wał lata na wszystkie strony ( _________________
 |
|
|
Wysłany: Czw Paź 01, 2009 08:21 Temat postu: wal korbowy |
|
 |
|
prezesro Polny popierdalacz

|
Witam
poślij mi adres e-meil albo nr gg to wysle ci zdięcie |
|
|
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 12:29 Temat postu: Re: ODDAM CZĘŚCI SZUKAM AUTOMATU DO ZMIANY BIEGÓW |
|
 |
|
diablo1103 Osiedlowy kamikadze

Wiek: 27 Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 21 Skąd: Częstochowa
|
chetnie odkupie od ciebie te czesci... to co posiadasz bardzo by mi sie przydalo podaj tylko cene. POZDRAWIAM!!!! alpmar@poczta.onet.pl |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|