|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 21:08 |
Wysłany: Pon Gru 14, 2009 20:04 Temat postu: Aukcje na forum |
|
 |
|
Blaster Site Admin

|
Witam
Od jakiegoś czasu na forum jest dostępny moduł do aukcji.
Aukcje
Wiem że to nie zastąpi allegro ale myślę że dobrym rozwiązaniem będzie zamieszczanie tam przedmiotów które chcemy sprzedać/pozbyć się (z tej kategorii) - podział aukcji na kategorie zdecydowanie ułatwi znalezienie interesujących nas przedmiotów.
Przy dodawaniu można wybrać czas trwania nawet 365 dni (albo i dłużej wpisując samemu), jest możliwość wprowadzenia stałej ceny (znanej z allegro jako "kup teraz") jak i zwykłej licytacji od ceny wywoławczej oraz pomieszanie obu - licytacja z możliwością kupna od razu.
Aukcje oczywiście także posiadają możliwość dodania do 7 zdjęć co zdecydowanie uatrakcyjni ofertę - pierwsze zdjęcie dodajemy tworząc aukcje, dodatkowe wchodząc w stworzoną aukcje (pod głównym zdjęciem jest link do zarządzania nimi).
Kasować aukcje można poprzez znaczek "X" w prawym górnym rogu aukcji.
Jak się Wam temat podoba to dodawajcie aukcje
A w razie wszelkich sugestii i problemów (zauważonych błędów) piszcie śmiało!
W niedługim czasie spróbuje uporządkować ten dział tak aby zostały tylko aktualne oferty - a mam nadzieje że nowe będą już trafiać tylko do "Aukcji"
Oczywiście forum nie pośredniczy w aukcjach i nie pobiera żadnych opłat - transakcje odbywają się bezpośrednio między forumowiczami na własną odpowiedzialność. |
|
|
Wysłany: Czw Lut 25, 2010 22:15 Temat postu: Poważna tranzackcja ! |
|
 |
|
jakowiec Krążownik szosy

Dołączył: 23 Lis 2006 Posty: 65 Skąd: Wolsztyn (woj. wielkopolskie)
|
mam stacyjke na op-ylenie bez kluczyka, cena 10 zł, bo nie wiem czy działa ,email jakowiec@wp.pl tel. 609878833:-). Wysyłam przedmiotową stacyjkę na mój koszt, jak nie będzie działać to proszę odesłać i tyle, a jak zadziała to dycha dla mnie i tyle .
ps. Kupie za to browar i tyle. |
|
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 10:21 Temat postu: Re: Aukcje na forum |
|
 |
|
Ropa-25 Motórzysta

Wiek: 20 Dołączył: 27 Wrz 2007 Posty: 127 Skąd: Skwierzyna
|
To biore tą stacyjke:) napisze na priv dogadamy sie co do tranzakcji _________________ Yamaha XS 400 rocznik 81.
Pannonia T1 250 rocznik 62.
WSK M06 Z2 rocznik 62.
WSK M06 B3 rocznik 75. |
|
|
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 12:15 Temat postu: zębatka tył, napęd |
|
 |
|
jkpannonia Motórzysta

Wiek: 37 Dołączył: 18 Paź 2009 Posty: 163 Skąd: Nowy Targ
|
Witam,
jak by ktoś potrzebował to w Skuter Dębica sprzedają wysyłkowo piękne zębatki do napędu. mają przód i tył. Tył na 50 zębów za 45 zł. ceny przodu nie pamiętam. _________________ jkgoral |
|
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2011 17:13 Temat postu: Re: Aukcje na forum |
|
 |
|
seba2x Polny popierdalacz

|
SPRZEDAM GAŹNIK DO PANNONI
cena ok.45zł + przesyłka 10zł
Zainteresowani pisać seba2x@poczta.fm lub GG:10739659
FOTKI WYŚLE NA MAILA
Ostatnio zmieniony przez seba2x dnia Czw Kwi 14, 2011 17:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|