|
Pannonia - motocykle zabytkowe .::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.
|
|
|
Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 21:25 |
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 12:44 Temat postu: naklejki,cylindry,szprychy, do TLT,TLF od toni175 |
|
 |
|
toni175 Motórzysta

Wiek: 29 Dołączył: 08 Sie 2009 Posty: 176 Skąd: starachowice
|
w chwili obecnej mam do sprzedania ładne kartery do tlt tlf,t5(początek)po szkiełkowaniu, dekle do tlt,i reszty modeli oraz cylindry z tłokami lub bez do tlf oraz późniejszych modeli. samych tłoków nie sprzedaję. mam też mnóstwo części używanych. nie posiadam natomiast kluczyka, blokady kiery, ssania, lamp tylnych,przerywaczy.w ciągłej sprzedaży posiadam pierścienie do pannoni. wkrótce też będę oferował tarcze sprzęgłowe po regeneracji, tzn z nowym korkiem. w chwili obecnej mogę przyjąć w rozliczeniu stare tarcze z wtykanym korkiem(ważne aby blacha była). oferuję również nowe szprychy z nyplami na koła z dużym bębnem. w znanym serwisie aukcyjnym wsytawiam przedmioty pod tym samym nickiem co istnieję na forum czyli toni175. cenami z alledrogo proszę się nie sugerować, poza nim sprzedaję 10%taniej i przy większych zakupach można liczyć na gratisy lub rabaty. przedmioty które oferuję zawsze są sprawdzone pod katem przydatności i stosownie opisane. czasem może nawet przesadnie. praktycznie zawsze istnieje możliwość zwrotu towaru jak nie spełni oczekiwań. z racji tego że temat pt PANNONIA jest tylko moim hobby, a na codzień pracuję zawodowo i mam też rodzinę itd. nie podaję w ogłoszeniach nr telefonu. preferuję kontakt mailowy lub gg. chętnie odpowiem na pytanie niekoniecznie związane z częściami(oczywiśście w miare możliwości).
na koniec podaję link do moich aukcji gdzie są zdjęcia i opisy niektórych produktów.
http://allegro.pl/my_page.php?uid=4510007 |
|
|
|
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
|
|
|
|