Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna Pannonia - motocykle zabytkowe
.::forum poświęcone motocyklowi Pannonia i innym motocyklom zabytkowym::.

PannoniaPannonia   Mapa PannoniMapa   AlbumAlbum   DownloadsDownloads  UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   FAQFAQ   SzukajSzukaj  
AukcjeAukcje   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj   RejestracjaRejestracja 

Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Sprzedam - wymienię » sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe
Cześci do zabytków
 Idź do strony 1, 2  Następny Obecny czas to Sro Maj 23, 2012 21:38 

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
PostWysłany: Nie Lut 12, 2012 09:12    Temat postu: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

TROL
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

witam czescia sa nowe mam 2 klosze do lampy i jedna linke sania mam tez rame wózka duna mocowania itd. sprzedam lub zamienie mam tez kupe innych czesci uzywanych na zamiane

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Lut 13, 2012 05:08    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

rafał1972
Motórzysta
Motórzysta

Interesują mnie mocowania wózka przy T5,tzn. wszystko to co jest przykręcane przy motocyklu.Posiada kolega może coś takiego?

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Lut 13, 2012 09:45    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

TROL
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

'cze na dzien dzisiejszy luzem mam kule mocowana zamiast podnuzki z tyłu. przy swojej t5 mam kaplet tak ze jak cos to niebedzie problemu z dorobieniem ale tez wiem kto ma takie cudo potrzebne jak bys mieszkoał gdzies koło łodzi to by była bajka Smile

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Lut 13, 2012 16:28    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

TRICK
Motórzysta
Motórzysta

moglbys wislac lub wstawic foty mocowan przy motocyklu??
moze masz do sprzedania koło do wozka??

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Pon Lut 13, 2012 18:51    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

TROL
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

jak znajde chwilke czasu jutro zrobie foty sprubuje wstawic jak mi sie uda ewentualnie wysle na meila. a z kołem jest tak. sam gryze temat mam jedno koło prawdopodobnie jedno z pierwszych typów ma zaslepione miejsce pod beben chamulcowy blacha i mam je z dziwna oska ktora sie wkreca do ramy wózka i ma na koncu maly gwint wszystkie wózki jakie obczajiłem maja oske na stale spawana. ja man wózek nowszy małe bebny udało mi skolowac takie mocowanie koła tylko tam znowu jest gruba oska niepasuje na zwykle kolo zchecia zamienie to kolo postaram sie porobic foty

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Wto Lut 14, 2012 03:27    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

rafał1972
Motórzysta
Motórzysta

TROL a ile byś sobie wołał za tą tylną kulkę zamiast podnóżka,i jeszcze jedna prośba-czy mógł byś obczaić temat ile by ten gościu chciał za cały komplet mocowań?.Aha zapomniałem-mieszkam w Inowrocławiu(kuj.-pom.).Z góry dziękuję za odp.Pozdr.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Wto Lut 14, 2012 11:11    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

TRICK
Motórzysta
Motórzysta

co do kola i oski grubszej to bebny sa takie same wystarczy zamontowac lozysko inne pod grubsza oske, i sa takie dostepne lozyska bez problemu sam sie tak naciolem kupujac lozyska do swojej pannienki z wozem bo myslalem ze wszystkie lozyska sa takie same i kupilem identyczne a pozniej przy zakladaniu kola do wozu jak niechcialo wejsc na oske sprawdzilem i lozyska montowane w kole wozka ma wieksza srednice wewnetrzna

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Wto Lut 14, 2012 22:20    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

Karlos
Motórzysta
Motórzysta

jeśli temat mocowań wózka jest aktualny to sie przyłączam.też szukam mocowań do T5
SKODA OCTAVIA tour

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Lut 15, 2012 06:00    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

rafał1972
Motórzysta
Motórzysta

KARLOS tak sobie myślę,że z tymi mocowaniami wózka do T5 to nie mamy powodu do zmartwień,bo wszystkie cztery można spokojnie dać wytoczyć tokarzowi (no może przód i tył góra jest troche pier....lenia,bo trzeba troche wyfrezować do płaskiego),ale za to dolne to najzwyklejsze w świecie sworznie z kulką i drobnym gwintem na końcach.Nawet mając ramę mamy już średnicę i długość sworzni,a kulki to wiadomo że nie muszą być co do milimetra zgodne z oryg.Także nie potrzebujemy nic na wzór,wszystkie wymiary możemy ściągnąć z ramy.Zgodzisz się ze mną KARLOS?

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Lut 15, 2012 08:24    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

Karlos
Motórzysta
Motórzysta

trudno się nie zgodzić.tylko znaleźć kogoś kto sie bedzie chciał z tym pier... i nie zrobi tego z "masła"
SKODA OCTAVIA tour

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Lut 15, 2012 10:02    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

dankers_ak
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

JA jestem zainteresowany kloszem do t5. Napisz mi co jak i za ile na priva. Dzięki.

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Lut 15, 2012 10:48    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

TRICK
Motórzysta
Motórzysta

co do dolnych mocowan przy motocyklu to wystarczy jechac do agromy i kupic takie kule dospawac kawalek sruby podszlifowac i gotowe ewentualnie mozna pochromowac ja mam tak doraniane przedmie mocowanie wogole zrobilem calkiem inne mocowanie wozka do moto bo niemoglem dojsc konca jka to ma byc mocowane

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Lut 15, 2012 14:55    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

TROL
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

witam link do fotek mocowan itd
http://www.fotosik.pl/u/trolus11/album/1101980

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Lut 15, 2012 15:03    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

TROL
Polny popierdalacz
Polny popierdalacz

witam ponownie, koledzy słusznie podpowiedzieli ze mozna dorobic te mocowania tak sie składa ze mam tokarke i mysle ze niebedzie ztym zaduzo zabawy chwila czasu i kawałek odpowiedniej stali pisal by sie ktos na takie uchwyty?

TOP   BOTTOM
PostWysłany: Sro Lut 15, 2012 16:48    Temat postu: Re: sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe

TRICK
Motórzysta
Motórzysta

witam nie wydaje mi sie zeby te mocowania byly orginalne, bo raczej nie byly spawane do ramy chyba ze sie myle

TOP   BOTTOM
 Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
 Forum Pannonia - motocykle zabytkowe Strona Główna » Sprzedam - wymienię » sprzedam klosz lampy tył t5 prl linka sania krutka nowe
 Strona 1 z 2